Word lid Bestel gratis

10 December Longpunt Maastricht

Informatiemiddag: Gezellige afsluiting 2018 in kerstsfeer.

Het Longpuntjaar 2018 zit er bijna op. Wat weten jullie nog allemaal van onze informatieve bijeenkomsten? Dit gaan we testen met een leuke quiz. Ook de kerstsfeer zal niet ontbreken met o.a. lekkere hapjes en verrassende muzikale omlijsting.

Het nieuwe programma van 2019 wordt dan aan jullie bekend gemaakt.
Kortom  kom gezellig allemaal op 10 december naar ons Longpunt!

Locatie is Trefcentrum Wittevrouwenveld, Edisonstraat 4, 6224 GK Maastricht.  De zaal is open vanaf 13.15 uur en wij ontvangen u met koffie of thee. Het belooft een boeiende middag te worden, met zoals altijd voldoende ruimte voor het stellen van vragen. Maar ook voor het uitwisselen van uw eigen ervaringen met die van andere longpatiënten. U bent van harte welkom.

Lokale samenwerking binnen Longpunt Maastricht

Vrijwilligers van het  Longfonds  werken lokaal samen met patiënten en zorgverleners.

Voor patiënten en hun omgeving is Longpunt de plek om ervaringen uit te wisselen, tips op te doen en zorgen te delen. Voor zorgverleners is Longpunt de plek waar zij hun patiënten in een groep kunnen ontmoeten en mogelijk verder verwijzen. Voor vrijwilligers is Longpunt de plek waar zij het leven van longpatiënten helpen verbeteren.

 

Van harte welkom

Iedereen kan gratis deelnemen aan Longpunt. De bijeenkomsten vinden elke maand plaats op maandagmiddag in Trefcenter Wittevrouwenveld. Informatie via maastricht@longpunt.longfonds.nl of kijk op www.limburg.longfonds.nl voor het nieuwe jaarprogramma van Longpunt.

 

Mensen die komen wordt verzocht geen parfum of andere geurtjes te gebruiken, veel longpatiënten hebben daar last van.