Word lid Bestel gratis

7 mei Wereld Astma Dag bij Ciro

Op dinsdag 7 mei aanstaande is het Wereld Astma Dag. Ook bij Ciro in Horn wordt hier niet zomaar aan voorbijgegaan. Want astma is een veelvoorkomende longziekte, waar in Nederland meer dan 640.000 mensen last van hebben. De verwachting is dat het aantal mensen met astma in de komende jaren verder zal stijgen. Daarom nodigt Ciro iedereen uit voor de informatiedag die in het teken staat van astma.

 

Zo komen alle deelnemers tijdens deze dag meer te weten over bijvoorbeeld beschikbare medicatie, de invloed van andere aandoeningen op astma of wat longrevalidatie bij ernstig astma kan betekenen. Daarnaast is het mogelijk om een of meerdere workshops te volgen.

Aanmelden en programma

De Wereld Astma Dag bij Ciro in Horn is op dinsdag 7 mei en duurt van 13.30 tot 17.40 uur. Om deze gratis informatiedag bij te wonen is het noodzakelijk om in te schrijven via de website www.ciro-horn.nl/wereldastmadag. Hier is ook het complete programma te vinden.

Over Ciro
Ciro is gespecialiseerd in het behandelen van mensen met chronische longaandoeningen zoals COPD en astma, hartfalen of slaapgerelateerde ademhalingsstoornissen. De gespecialiseerde behandelingen bij Ciro worden helemaal op maat samengesteld, zodat het complete programma aansluit op de behoefte van de patiënt.