Word lid Bestel gratis

Longpunt vrijwilliger Sittard

Bent u onze nieuwe vrijwilliger van Longpunt Sittard?
Het Longfonds is op zoek naar een vrijwilliger die mee kan helpen bij de themabijeenkomsten voor mensen met een longziekte in Sittard.

Longpunt
Vrijwilligers van het Longfonds organiseren door het hele land Longpunten. Deze gratis bijeenkomsten worden altijd georganiseerd rondom een bepaald onderwerp dat interessant is voor mensen met een longziekte. Denk aan omgaan met energie, nieuwe ontwikkelingen en het gebruik van medicijnen. Een zorgverlener geeft informatie en kan vragen uit het publiek beantwoorden. Daarnaast is er ruimte om informeel met elkaar te praten onder het genot van een kop koffie.

Taakomschrijving
U kunt een bijdrage leveren als vrijwilliger bij Longpunt Sittard. Kunt u het Longpunt helpen in de voorbereiding door de tafels en stoelen klaar te zetten? Vindt u het geen probleem om een laptop en beamer aan te sluiten? Dan zoeken we u als onze nieuwe vrijwilliger voor het Longpunt in Sittard!

Wat verwachten wij van u?
Een enthousiaste groep vrijwilligers organiseert 9 Longpunten per jaar in Sittard. Als vrijwilliger helpt u om deze bijeenkomsten in goede banen te leiden. U maakt de zaal gereed en heet de bezoekers welkom. U helpt de andere vrijwilligers bij het klaarzetten van koffie/thee. Ten slotte helpt u mee bij het afronden van de bijeenkomst.

Beschikbaarheid:
• 9x per jaar
• Donderdagmiddag van 13:00- 16:15 uur
• Wij vergaderen max 2x per jaar, voorafgaand aan een Longpunt bijeenkomst.

Wat mag u van ons verwachten?
Als u zich aanmeldt, volgt een kennismaking met de relatiemanager van het Longfonds en het Longpunt. U krijgt uitleg over de taken. Er worden door de organisatie activiteiten aangeboden waar u gratis aan kunt deelnemen. Eventueel gemaakte onkosten kunnen (onder voorwaarden) worden gedeclareerd.

Hoe nu verder?
Bent u geïnteresseerd?
Neem dan contact op met Renée Kool, relatiemanager Noord-Brabant en Limburg
E-mail: reneekool@longfonds.nl
Telefoonnummer: 033-43 41 205