Word lid Bestel gratis

Longpunt Weert in decembersfeer!

Op woensdag 20 november aanstaande organiseert Longpunt Weert haar maandelijkse bijeenkomst voor longpatiënten en hun naasten. Het thema van deze bijeenkomst is ‘Longpunt in decembersfeer. Tijdens de bijeenkomst worden er sfeervolle kerststukjes geknutseld, uiteraard met materialen die longpatiënten niet schaden. De bijeenkomst is van 14:00 - 16:00 uur in zaal Keenterhart, St. Jozefskerkplein 3 in Weert. De zaal is open vanaf 13:30 uur. Mocht u willen deelnemen, dan het verzoek om  2 glazen flessen mee te nemen. Deelname kost €4,00 per persoon. Familie en vrienden zijn ook van harte welkom op deze bijeenkomst.

Vooraf aanmelden voor 13 november is gewenst i.v.m. het inkopen van materialen:

Aanmelden kan op mail adres   jacgeneijgen@ziggo.nl

Bijeenkomsten Longpunt Weert

Iedere maand staat een ander thema centraal bij Longpunt Weert. Meestal wordt het thema verzorgd door een deskundige. Het tweede deel van de bijeenkomst wordt gebruikt om ervaring uit te wisselen met lotgenoten en sociale contacten op te doen.

Longpatiënten en hun naasten zijn van harte uitgenodigd de bijeenkomsten te bezoeken. Aanmelden of lid zijn van Longfonds Weert is niet nodig. Doe geen geurtje op als je de bijeenkomst bezoekt, veel longpatiënten hebben daar last van.