Word lid Bestel gratis

Maandag 11 februari Longpunt Maastricht

Informatieavond: “Mijn kind heeft astma. Wat nu?

Longpunt Maastricht verzorgt voor u in februari 2019 een speciale avond in het
Maastricht UMC+. Kinderlongarts Drs. Michiel Bannier geeft een lezing over kinderen met astma en mogelijkheden in de nabije toekomst. Voorafgaand aan deze lezing verzorgt Reneé Kool namens het Longfonds een presentatie waarin zij u meeneemt in activiteiten en nieuwe initiatieven van het Longfonds.

Wilt u graag kennis maken met de maandelijkse bijeenkomsten die het Longfonds organiseert voor longpatiënten, hun omgeving en zorgverleners?
Dan is deze bijzondere avond in het Academisch Ziekenhuis van Maastricht een goede gelegenheid.
We nodigen u van harte uit op maandag 11 februari van 19.00-20.30 uur. De zaal is open vanaf 18.30 uur en wij ontvangen u met koffie of thee en iets lekkers.
Locatie is het Hoofdgebouw niveau 4, Flendrigzaal, P. Debeyelaan 25 in Maastricht.
Het belooft een boeiende avond te worden, met zoals altijd voldoende ruimte voor het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen. U bent van harte welkom.

Lokale samenwerking binnen Longpunt Maastricht

Vrijwilligers van het  Longfonds  werken lokaal samen met patiënten en zorgverleners.

Voor patiënten en hun omgeving is Longpunt de plek om ervaringen uit te wisselen, tips op te doen en zorgen te delen. Voor zorgverleners is Longpunt de plek waar zij hun patiënten in een groep kunnen ontmoeten en mogelijk verder verwijzen. Voor vrijwilligers is Longpunt de plek waar zij het leven van longpatiënten helpen verbeteren.

Van harte welkom

Iedereen kan gratis deelnemen aan Longpunt. De bijeenkomsten vinden elke maand plaats op maandagmiddag in Trefcenter Wittevrouwenveld. Informatie via maastricht@longpunt.longfonds.nl of kijk op www.limburg.longfonds.nl voor het nieuwe jaarprogramma van Longpunt. Mensen die komen wordt verzocht geen parfum of andere geurtjes te gebruiken, veel longpatiënten hebben daar last van.